Adriana's Weird World

What Makes You Different, Makes You Beautiful

Rezumatul anului 2011

by Adriana
January8

De departe, cel mai ciudat an din viata mea. Am cunoscut o alta parte a lumii, daca pot spune asa. Am cunoscut o gramada de persoane, o gramada de personalitati. Pe scurt, o gramada de ‘nebuni’.
Am avut momente in care am fost prea clara in cuvinte, si am ranit. Alteori, am fost prea dintr-o bucata… si nu am lasat nimic sa fie altfel decat asa cum mi-am dorit eu.
Au fost situatii, cand am oferit mai mult decat era necesar, sau mai mult decat merita.
Mi-am ‘pierdut capul’, si am renuntat la tot ce insemna viata mea pana in clipa aia.
Mi-am schimbat zilele, noptile, infatisarea, starea, gandurile, emotiile, dorintele si satisfactiile. Am renuntat la mine, la a ma gandi la mine, in favoarea altuia.
Dar, in ciuda tuturor lucrurilor scrise mai sus, am cunoscut si oameni minunati.
Am ras mult, am plans destul… dar toate au fost filtrate prin muzica.
M-am ‘lasat’ pe mana altora si s-a dovedit a fi cel mai prost lucru pe care il puteam face. Insa, si in cazul asta, e un lucru bun pana la urma: mi-am dat seama ca nu trebuie sa fac nimic altceva diferit gandurilor mele.
Am luat decizii pripite si am judecat gresit.
Insa, o zi din luna decembrie, mi-a bucurat tot anul (se stie la cine ma refer, esti in sufletul meu, si acolo vei ramane, indiferent in ce parte a strazii o vom lua).
Le multumesc celor care au facut parte din anul asta si… La multi ani celor carora nu le-am spus inca.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-GyfItl6BKw&feature=related[/youtube]

Tags: , ,
posted under Gânduri, Muzică

Email will not be published

Website example

Your Comment: