Adriana's Weird World

What Makes You Different, Makes You Beautiful

One week later

by Adriana
April1

Viata e facuta de fiecare data din doi oameni, existenta e dusa in doi, dragostea nu se poate concepe decat in doi, fericirea nu e fericire daca n-ai un om caruia sa-i marturisesti totul… nici una din marile bucurii ale lumii n-a fost dusa pe umerii unui singur om…

Mircea Marian – Iubire in septembrie

Am auzit, spunandu-se prin jur, ca dragostea dureaza trei ani.

In urma cu doi ani, am cunoscut doi ‘copii’ minunati. Erau atat de fericiti… Doamne, cat de mult zambeau. Dupa nici doua ore, am inceput sa vorbim despre tot, si despre nimic, parca i-as fi cunoscut de-o viata.

Era o seara de vara si noi sarbatoream ziua lor. Atunci am aflat ca nu e adevarat ca nu exista iubire dupa trei ani. Ei aveau patru ani de cand zambeau impreuna.

Acum, in 2011, am fost martor la cel mai fericit moment din viata lor.

Cel mai fericit pana acum…

Vinerea trecuta, intr-o zi insorita si calda, cei doi si-au spus ‘Da’, unul altuia. Si erau la fel de fericiti ca atunci cand i-am cunoscut. Si se tineau de mana, si nu ii interesa nimic.

Erau atat de frumosi!

Casa de piatra si tot – macar – atata fericire sa aveti.

Mihaela Iancu – Noi astazi ne-am jurat iubire

Trupa – Daca nici tu

Tags:
posted under Nicky-y
One Comment to

“One week later”

 1. On April 2nd, 2011 at 12:16 AM Gentiana Si Constantin Says:

  Iti multumim draga noastra Ady….
  Te pupam din suflet…
  Si da…avem un raspuns: EXISTA DRAGOSTE ADEVARATA SI VIATA ESTE PE CAT DE GREA PE ATAT DE FRUMOASA!!!!!!

  Fara sa ai un suflet cald si bun NICIODATA in viata nu vei fii pe deplin fericit si mai ales cu constiinta impacata….

  Este atat de frumos sa zambesti sa iubesti si sa ii faci pe toti din jur sa fie fericiti si sa invete sa iubeasca….

  Averile si lucrurile materiale fara pic de suflet si de viata in ele sunt egale cu zero daca le iubesti….in loc sa te oferi trup si suflet unei persoane care te respecta si te pretuieste cu tot cu defectele si calitatile tale….

  Dragostea respectul si o constiinta bine educata fac totul intr-un camin fericit…banii sunt doar o necesitate si doar atat doar pt confort ai nevoie de ei…nimic special…

  In cei 6 ani de relatie impreuna am realizat ca viata este cel mai frumos dar de la Dumnezeu dar si cel mai scurt si ca trebuie traita cat mai intens!

  In concluzie va dam tuturor un mic sfat: lasati deoparte grijile si numeroasele probleme zilnice pt ca toate au o solutie…si…bucurati-va de viata, lasati friu liber sentimentelor pozitive si iubiti, indragostiti-va faceti nebunii si RASETE IN HOHOTE cat mai mult in toti anii de viata care v-au mai ramas!!!!!!!!!

Email will not be published

Website example

Your Comment: