Adriana's Weird World

What Makes You Different, Makes You Beautiful

Înaltul cerului sau adâncul albastru al oceanelor

by Adriana
February3

Am primit un mail de la Kudika, unde era un Quiz: Ce culoare te reprezintă?
Am completat şi am primit că mă reprezintă albastrul.

Albastru

Te reprezinta albastrul ceea ce inseamna ca esti o persoana visatoare si optimista ce da dovada de o incredere nemarginita in natura umana. Nu iti plac conflictele, disputele sau competitiile deoarece impun ierarhizarea oamenilor. Esti o persoana empatica; ii simti pe cei din jurul tau, le intuiesti trairile si nu poti suporta sa ii vezi suferind. Motorul din spatele actiunilor tale e dorinta de traire autentica; urasti falsitatea si cuvintele subintelese ce ascund adevarul. Vrei sa te descoperi pe tine asa cum esti si sa ii descoperi si pe cei din jur.

Albastrul e simbolul profunzimii spirituale; gandeste-te numai la inaltul cerului sau la adancul albastru al oceanelor. Acesta mai simbolizeaza si profunzimea trairilor afective dar si serenitatea de care dau dovada persoanele ce se inscriu in aceasta categorie.

Persoanele ‘albastre’ aleg meserii ce le permit interactiunea cu alti oameni; acestia sunt in general asistenti medicali, doctori, psihiatri, agenti de turism, consilieri, invatatori sau lucreaza in domeniul serviciilor fiind dornici sa confere asistenta necesara oricui are nevoie. Avand in vedere ura pe care o resimt fata de conflicte, acestia au sanse sa se implice si in proiecte umanitare sau sa faca parte din ONG-uri. Pe plan personal acestia prefera persoanele cu temperament verde carora le apreciaza inteligenta si simtul dreptatii.

Tags:
posted under Nicky-y

Email will not be published

Website example

Your Comment: